Partners

Hieronder zijn al onze sponsoren, partners en vrienden te vinden. SPIN'ers, doe er je voordeel aan en bekijk goed van welke kortingen je gebruikt kunt maken!

Wil je dat jouw bedrijf ook hiertussen komt te staan? Stuur dan een mailtje naar pr@spin-utrecht.nl.

Sponsoren

Café Flater
Op maandag in SPINsferen en de rest van de week ook best heel gezellig! En natuurlijk op maandag een lekkere korting op je biertje, wijntje of fris!
http://www.cafeflater.nl

HUSK groepsreizen
HUSK groepsreizen biedt SPIN ieder jaar 2 goedkope wintersportreizen aan. Samen met Husk organiseert SPIN 2 promoactiviteiten, denk hierbij aan feesten en boardgerelateerde activiteiten. Daarnaast sponsort HUSK ons ook ieder jaar een groot bedrag.
http://www.husk.nl/

SAIKO
SAIKO is er voor je snow-, surf- en kite reizen. Je zal bij SAIKO nooit meer betalen dan lokaal, maar je krijgt er wel meer voor terug. Namelijk: zekerheid, flexibiliteit, reisgeld, garantie en 24 uur service. SAIKO is er voor iedereen van 18 tot 35 jaar, die ongedwongen beter wil (leren) surfen, kiten of snowboarden. SAIKO weet waar jij het beste thuis bent. Voor meer informatie en al hun reizen check de website!
http://www.saiko.com/

 

Partners

Skatepark Utrecht
Skatepark Utrecht is de plek waar je in alle seizoenen je skate tricks kunt oefenen. In het park is voor ieder wat wils en er worden zelfs skatelessen aangeboden! Met je SPINpas heb je daarnaast nog 40% korting op de entree, dus niets wat je nog let om SPU een bezoekje te brengen. Daarnaast zijn ze ook opzoek naar nieuwe barvrijwilligers voor 2 dagdelen per maand. In ruil hiervoor krijg jij gratis entree! Voor mee info check hun website!
http://www.skateparkutrecht.nl/

Down Under
Sinds we eindelijk een kabelbaan in Utrecht hebben op fiets afstand, moeten we er natuurlijk zoveel mogelijk gebruik van maken, en met je SPINpas mag je ook nog eens wakeboarden tegen kindertarief, ook al ben je groot! 2 uur is dan bijvoorbeeld 20 euro ipv 28. Check de site voor meer info:
http://www.downunderrecreatie.nl

Katoenfabriek
De Katoenfabriek biedt milieuvriendelijk drukwerk op een fairtrad textiel. Bij de Katoenfabriek heeft zijn eigen locatie in het Centrum van Utrecht op Oudengracht 382. Je kan dus zo even langs fietsen om de producten zelf te passen en te bekijken. Op deze manier weet je precies wat je besteld. Daarbij krijg je met je SPINpas krijg 10% korting!
http://www.dekatoenfabriek.nl/ 

​Kortingscode.nl
Elke student verkeert zo nu en dan in financieel zware tijden, daarom zijn websites zoals Kortingscode.nl harstikke handig! Hier vind je namelijk alle kortingscodes en aanbiedingen van onder andere Brunotti, Protest, O'Neill, Adidas en Nike en bespaar je direct veel geld op je online aankopen.
http://www.kortingscode.nl/

Kiteoutlet
Bestel via deze link en SPIN krijgt 8% return op alle aankopen

Bol.com
Bestellen bij Bol.com? Doe dit via deze link. SPIN krijgt dan geld voor alle aankopen! 
De site ziet er verder hetzelfde uit, het enige verschil is dat Bol.com detecteert dat er via onze link wordt gekocht. Super dankjewel! 
http://www.bol.com/nl/index.html?Referrer=ADVNLPPcefbd200cdbf929700ec595b70000037761

Strandkapper
Oud-SPINner Marjolijn Duermeijer knipt al 7,5 jaar SPINners en heeft een bedrijf genaamd Strandkapper. Ze is voornamelijk op het strand te vinden, maar knipt ook in Utrecht. Daarnaast geeft ze workshops in festivallooks, beachwaves en color looks. Voor een echte surfy look moet je bij haar zijn. SPINners krijgen 20% korting op het knippen! Voor een afspraak mail je info@strandkapper.nl of bel je 06-33744165.
http://www.strandkapper.nl 

 

Koepelorganisaties

NSkiV
Nederlandse Ski (en Snowboard) Vereniging.
http://www.wintersport.nl

 

Magazines

Salt Magazine
Tijdschrift voor mensen met actieve en avontuurlijke levensstijl (vroeger
Funbox). Voor iedereen die behoefte heeft aan frisse ideeën, inspiratie en
motivatie!
http://www.getsalt.com

Reload
Reload Magazine. Boardsport, music, art. De kern is boardsport en het heeft altijd een vette vormgeving. SPINners krijgen 50% korting op een abonnement; voor maar 14,95 per jaar ontvang je de RELOAD thuis op je deurmat. Check hier de link naar de abonnee-pagina van SPIN: 
www.reload.nl

Soul media
Soul Media is sinds 1999 uitgever van dé toonaangevende magazines op het gebied van surfen, kitesurfen, snowboarden en skateboarden.
http://www.soulonline.nl
SPINners krijgen 50% korting op een abonnement voor alle SOUL bladen zoals de Acces (kite), Taste (snow), Entity (skate) en de 6 (surf)! Klik op de link voor alle info en prijzen.
http://motion.soulonline.nl/index.php?ID=68

 

NSK's

NSKG
Sinds 2006 het vetste surf-evenement voor studenten! Samen met DERM en DROP organiseert SPIN elk jaar het Nederlands Studenten Kampioenschap Golfsurfen. Check de site!
http://www.nskg.nl

NSSK
Niet meer weg te denken uit de snowboardwereld is natuurlijk ook het Nederlands Studenten Snowboard Kampioenschappen. Sinds 2003 organiseert SPIN samen met DERM en Avalanche Boarders dit evenement. Voor meer info ga je even naar de site!
http://www.nssk.nl

 

Boardsportverenigingen

Avalanche Boarders
Dé snowboarders uit Eindhoven, need to say more???
http://www.avalancheboarders.nl

Derm
De grootste (qua ledenaantal) funsportvereniging. DERM is in 1998 opgericht en uitgegroeid tot studentenvereniging met 350 leden, die zowel funsports als gezelligheid vinden daar in Amsterdam!
http://www.derm.nl

DROP Delft
Onze broeder en de nieuwste aanwinst in de boardende studentenwereld. DROP is in 2010 opgericht door enthousiaste boarders (waaronder 1 SPINner) die vonden dat Delft nog een leuke vereniging mistte!
http://www.dropdelft.nl

Plankenkoorts
Deze vereniging uit Delft, Leiden en omstreken is met 400 leden de grootste studentenwindsurfvereniging van het land!
http://www.plankenkoorts.com

Hardboard
De Drienerlose Windsurf Vereniging Hardboard is, met zo’n 90 leden, de windsurf en kitevereniging van de studenten in ‘t oosten.
http://hardboard.student.utwente.nl

SurfAce
De Groningse Studenten Windsurf Vereniging SurfAce bestaat al sinds 1999 en heeft inmiddels zo'n 180 leden, de beste windsurfvereniging in het noorden van ons land!
http://www.gswv-surface.nl/

 

Overig

Utrechtse Introductie Tijd
Ook dit jaar is SPIN vertegenwoordigd tijdens de UIT, de Utrechtse Introductie Tijd. Wil je weten wat SPIN is, trampolineboarden of wil je je aanmelden als nieuw SPIN-lid? Kom dan even langs tussen 15 en 18 augustus!
http://www.introductie-utrecht.nl