Blog

SPIN tijdens de UIT 2016

SPIN tijdens de UIT 2016

Van 15 t/m 18 augustus laat SPIN zichzelf zien aan alle eerstejaars en aan heel Utrecht. Wij zijn er overduidelijk al klaar voor, nu jullie nog! Zet je schrap, pak vannacht nog je laatste uren slaap en wees voorbereid op de vetste week van het jaar. 


Maandag presenteren we onszelf bij de botenparade: om 17:00 zal de SPINboot langs Park Lepelenburg varen (we zijn niet te missen, want we zijn de eerste boot en we dragen boards!). 's Avonds is het openingsfeest “SPIN Around the World” waar JIJ misschien?!?!?, Lars en Wessel zullen draaien. Kom verkleed in je meeste passende outfit, originaliteit wordt beloond.

Dinsdag zetten we van 11:00 – 17:00 Janskerkhof op z'n kop met een surfsimulator, miniramp, RedBull hummer met tunes van onze mannen Rens en Wessel, minibios in Tiffany’s bus, zwembadje en een chillplek. Hoe meer mensen komen chillen hoe beter, dus kom vooral langs! ’s Avonds gaan we gewoon door met de boel op z’n kop te zetten, maar nu in de Flater met als thema "Save the Tiger, Kill the Panda" op muziek van drie guys van DROP. Kom in themaoutfit!

Woensdag bevinden we ons in tropisch thema op de Sportmarkt bij Olympos (parkeerplaats), van 12:00 – 18:00. Ook hier zal een miniramp en surfsimulator zijn, dus kom vooral je skills showen! ’s Avonds is het derde Flaterfeest "Welk Element Ben Jij?" waar Rens en Wessel zullen draaien. Kom je achter je ware boardsportaard!

Donderdag gaan we wakeboarden en skaten in het Griftpark. Skate je niet, dan hopen we natuurlijk dat je bij ons komt chillen onder de partytent bij de vijver. Kom vooral ook naar het eindfeest "Eerste Hulp Bij Boardgevallen," om nog één keer te knallen op beats van Rens en Tycho.