Blog

Sponsor Update 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste partners en sponsoren van SPIN.

Dit is de eerste Sponsor Update die jullie dit jaar op jullie digitale deurmat ontvangen! Via deze mail wil ik jullie op de hoogte brengen van de ins en outs van SPIN van het afgelopen half jaar. Het grootste deel van deze mail omvat verslagen van SPIN activiteiten en trips van het afgelopen half jaar, daarnaast is er nog en klein deel gewijd aan het bedanken van onze sponsoren en partners. 

Inhoud van de nieuwsbrief:
- Over het bestuur
- Shoutout naar de Partners
- Wedstrijden 
- Activiteiten
- SPIN'er promo

Cheers!
Namens Boardevol, Adriaan Walpot – PR&Sponsoring

 

 

 

Sponsoren gezocht voor Elements Boardfestival!

 

 

 

Na het grote succes van de 2015 editie is SPIN samen met DROP, Plankenkoorts en D.E.R.M. opnieuw begonnen aan het opzetten van het festival. Vorig jaar trok het studenten strandfestival honderden bezoekers die konden genieten van muziek en boarden. Locatie aan de zee en aanwezigheid van een miniramp zorgden voor veel plezier. Om het festival dit jaar bekender te maken en groter op te kunnen zetten heeft de Elements commissie jullie hulp nodig. 

Bestuur

bestuur spinformatie.jpg

 

Veel van SPIN's activiteiten zouden niet kunnen plaats vinden zonder onze partners en sponsoren. Daarom in deze rubriek een shoutout naar allen die ons helpen om zoveel mogelijk te boarden.

 

SPIN Video Contest: #QuiksilverTOTM

Check de promo video van de #quiksilverTOTM

Quiksilver Trick of the Month
Uit de nieuwe samenwerking tussen SPIN en Quiksilver is een maandelijkse Best Trick contest voorgekomen. Elke maand staat het de wedstrijd in teken van een andere boardsport. Zo zijn er al veel sicke tricks ingezonden voor de Snow en Surf categorieën. Zoek op de hashtag #quiksilverTOTM op Facebook en je zult vele video's van SPIN'ers zien die hun beste kant laten zien om de prijzen te winnen die Quiksilver beschikbaar stelt. Wil je meer weten over deze wedstrijd, lees dan verder op onze site.

Prijsuitreiking in Café de Flater, SPIN's stamkroeg.
 

In het afgelopen half jaar zijn SPIN en haar leden betrokken geweest bij verschillende wedstrijden in Nederland. Bij een deel van deze wedstrijden is SPIN zelf betrokken bij de organisatie, voor de rest stimuleren wij onze leden aan competities mee te doen door wedstrijdgeld te vergoeden. Een overzicht van de wedstrijden van het afgelopen half jaar wordt hieronder weergegeven.

NKSG
Het NSK Golfsurfen wordt ieder jaar georganiseerd door een bestuur bestaande uit leden van de verschillende boardsport verenigingen uit Nederland. Dit jaar zaten Martijn Mulders, Sascha Verhije en Juul Hesselberth, drie SPIN'ers, hierbij. Ondanks dat het event een dag verplaatst werd vanwege de weersomstandigheden was het een groot succes. Daarbij zijn ook nog twee van onze leden in de prijzen gevallen. Simon Witt 2e geworden op het onderdeel longboard en Merijn Siben 3e bij de beginners. Wedstrijden zoals deze bewijzen weer dat je wél kunt surfen in Nederland!

Dank aan al onze partners en sponsoren die aanwezig waren op het event. Daarmee bedoel ik jullie: LQD skateboards, Quiksilver, Keen International Ocean Film Tour en de Strandkapper. Jullie aanwezigheid zorgt ervoor dat wij het NSK Golfsurfen steeds groter kunnen maken.

 

SPIN organiseert rond de 150 activiteiten per jaar, in het stuk hieronder zal ik een aantal belangrijke of opvallende hiervan uitlichten.

 

 

SPIN in de UIT aftermovie bij o.a. 0.27 / 0.32 / 2.13 / 2.51

Utrechtse Introductie Tijd (UIT 2015)

De UIT is dé introductie week die heel Utrecht op z'n kop zet. 3800 nieuwe studenten, 500 begeleiders en een heel feest eromheen voor alle bestaande studenten. Tijdens deze week is het aan alle studentenverenigingen de taak om nieuwe leden te werven. Inschrijven voor SPIN kan dan ook alleen maar in deze week. 


Het leuke aan een extreme sport vereniging zijn is dat wij erg opvallen! Er is ge-ollied over mensen tijdens de straatparade op maandag, een miniramp sessie gehouden op woensdag en gewakeboard in het Griftpark op de donderdag. Een mooie opfrissing tussen al die zuipende studenten dus! Check de foto's en de video.

 

 

 

 

 

Don't Sweat the Technique

 

Skateboarden in Area51
Afwisseling van skatepark is goed. Tijdens een avondje in Eindhoven is deze vette beelden geschoten. Wil je weten wat die SPIN'ers nou eigenlijk kunnen? Kijk de video!

 

 

 

Wakeboarden: winchen in een tunnel

Het wakeboard seizoen loopt maar tot eind oktober en wanneer we dan niet meer bij onze vaste baan Down Under terecht kunnen, moeten we met creatieve oplossingen komen. Zo heeft de wake commissie een avond sessie onder een tunnel neergezet! 

 

De randjes zijn scherp
van gretige tanden en handen

die eten gegeten


naast de koek liggen kruimels en stapels

oud vergaan

- in de keuken -

geur van goddelijk waan


en die ogen,

ik kijk je aan,

zijn van een reis


kilometers rubber en asfalt 

of van zout water dat

koud rood in't gezicht knalt

dan de fles en de groep

die willoos willekeurig lambalt


Een assortiment van mensen,

etensresten, geluiden,

en wijdverbreid verschillende wensen